CoArt | Creative Studio

CoArt Creative Studio is met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in nieuwe media en audio-visuele producties. Met veel kennis en passie doen we grafisch ontwerp, bouwen we websites, produceren we video producties, maken we de mooiste videoclips voor de tofste bands en kun je ons inhuren voor het bedenken van gekke concepten of imposante virtual- en augmented reality experiences.

Door onze ruime ervaring hebben wij een zeer brede kijk op design, storytelling, online marketing en zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen en online trends.

Het voordeel is dat wij een one-stop-shop zijn waar we al je vragen kunnen beantwoorden en weten deze te combineren tot één crossmedia plan.

Wil je graag een nieuwe, frisse huisstijl? of ben je van plan een merk online te lanceren?, zoek je een opvallende actie voor een expositie of beurs? of wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Wij luisteren naar de plannen en geven graag advies voor een plan van aanpak.

Met ons ervaren team van creatieve en een uitgebreid netwerk van vaste freelancers en partners kan CoArt middelgrote tot grote producties verwerken.

CoArt adviseert en helpt bedrijven de snelle ontwikkelingen op digitaal vlak bij te houden. Daar is kennis voor nodig van steeds meer specialisten.

Onze werkwijze

Van idee tot oplossing

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een nieuw project werken wij met een gefaseerd plan. Dit maakt het hele proces van idee tot oplossing helder en inzichtelijk. Onze werkwijze is ontstaan door onze kennis en ervaring, die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan bij de projecten die CoArt succesvol heeft afgerond.

Waarom met ons werken

Always strive for better work. Never stop
Ons werk bestaat vooral uit goed kijken en opletten, de wereld is onze inspiratiebron. Daarom houd ons werk nooit op, zelfs op vakantie blijven de radars doordraaien.
In 1982 begonnen we met programmeren op een ZX Spectrum 48K, yep… die zwarte computer met regenboog en grijze gummy toetsen.
Niet onbelangrijk! Kom gerust eens bij ons langs en we maken voor een brainstorm sessie de lekkerste koffie.
OOG VOOR DETAIL 70%
OPLOSSEND VERMOGEN 80%
CREATIVITEIT 90%
KOFFIE DRINKEN 100%