CoArt | Creative Studio

CoArt Creative Studio is met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in nieuwe media en audio-visuele producties. Met veel kennis en passie doen we grafisch ontwerp, bouwen we websites, produceren we video producties, maken we de mooiste videoclips voor de tofste bands en kun je ons inhuren voor het bedenken van gekke concepten of imposante virtual- en augmented reality experiences.

Door onze ruime ervaring hebben wij een zeer brede kijk op design, storytelling, online marketing en zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen en online trends.

Het voordeel is dat wij een one-stop-shop zijn waar we al je vragen kunnen beantwoorden en weten deze te combineren tot één crossmedia plan.

Wil je graag een nieuwe, frisse huisstijl? of ben je van plan een merk online te lanceren?, zoek je een opvallende actie voor een expositie of beurs? of wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Wij luisteren naar de plannen en geven graag advies voor een plan van aanpak.

Met ons ervaren team van creatieve en een uitgebreid netwerk van vaste freelancers en partners kan CoArt middelgrote tot grote producties verwerken.

CoArt adviseert en helpt bedrijven de snelle ontwikkelingen op digitaal vlak bij te houden. Daar is kennis voor nodig van steeds meer specialisten.

CONCEPTS & ADVIES

Doelgerichte en creative oplossingen.

BEWEGEND BEELD

Bedrijfsfilms – 2D/3D Animaties – Videoclips

NEW TECHNOLOGY

Virtual- en Augmented Reality applications

GRAPHIC DESIGN

Logo’s – Merchandise – Brochures

MARKETING

Crossmediale Campagnes

WEBSITE DEVELOPMENT

Website – webshop – Mobiele App

Onze werkwijze

Van idee tot oplossing

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van nieuwe media concepten werken wij met een gefaseerd plan. Dit maakt het hele proces van idee tot oplossing helder en inzichtelijk. Onze werkwijze is ontstaan door de brede kennis en ervaring, welke wij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij conceptontwikkeling van idee tot oplossing. Bij elk nieuw project wordt het model met de laatste inzichten bijgesteld.
In onderstaande slider is ons realisatietraject inzichtelijk gemaakt:

RESEARCH

Deze fase vormt de basis van het concept. In deze fase definiëren wij samen met de opdrachtgever de invulling van het concept en worden de kaders bepaald voor de oplossing en de realisatie. Wij gaan in deze fase tevens op zoek naar de drijfveren van de onderneming, gekoppeld aan de gewenste doelstellingen voor merk, concept en reputatie.

ONTWERP

In de ontwerp fase vertalen we het concept naar fysieke of digitale ontwerpen die de verbeelding prikkelen. De ontwerpen worden aan opdrachtgever voorgelegd en op basis van de opmerkingen wordt een finale ontwerp opgesteld.

PRODUCTIE / REALISATIE

Tijdens de productie fase komt het concept stap voor stap tot leven. De realisatie van onze concepten vereist kennis en ervaring van specialisten. Wij werken met een vast netwerk van freelance specialisten en zetten voor uw opdracht een team ‘best of the best’ op die op maat voor uw productie passend is.

Waarom met ons werken

Always strive for better work. Never stop
Ons werk bestaat vooral uit goed kijken en opletten, de wereld is onze inspiratiebron. Daarom houd ons werk nooit op, zelfs op vakantie blijven de radars doordraaien.
In 1982 begonnen we met programmeren op een ZX Spectrum 48K, yep… die zwarte computer met regenboog en grijze gummy toetsen.
Niet onbelangrijk! Kom gerust eens bij ons langs en we maken voor een brainstorm sessie de lekkerste koffie.
OOG VOOR DETAIL 70%
OPLOSSEND VERMOGEN 80%
CREATIVITEIT 90%
KOFFIE DRINKEN 100%

WERK BLOG

De afgelopen jaren hebben wij mogen werken met- en voor geweldige opdrachtgevers. Lees hier de bijzondere verhalen achter deze producties.
LEES MEER

PORTFOLIO

Onze portfolio biedt een goede indruk van ons werk. Heeft u een vraagstuk en kunt u niet direct een juiste oplossing vinden, neem dan contact op.
PORTFOLIO