CoArt | Creative Studio

Onze werkzaamheden zijn door de crossmediale inslag divers, maar altijd gericht op innovatieve oplossingen om het profiel en imago van de opdrachtgever op de beste manier over te brengen.

Hierbij maakt CoArt gebruik van een brede ervaring op gebied van grafisch ontwerp, nieuwe technologie, social media, internet en film.

Al deze disciplines vragen om een nieuwe aanpak, vraagstukken en oplossingen worden steeds diverser en complexer,

CoArt werkt met een vast netwerk van onafhankelijke professionals waarin alle disciplines en veel ervaring is vertegenwoordigd. Door deze manier van werken behouden de professionals hun zelfstandigheid en kan CoArt haar klanten flexibiliteit en creativiteit bieden in de vorm van altijd frisse, relevante en scherpe input.’

Zo heeft CoArt bijvoorbeeld de productie en realisatie gedaan voor KFC’s “What do you do best-contest” waarbij de online campagne werd afgerond met een televisieuitzending in alle KentuckyFriedChicken-restaurants in Nederland en een live webcast op de website, waarbij de winnaar bekend werd gemaakt aan de hand van sms- en internetstemmen.

Naast commercials en websites voor klanten als Kia, Dierenbescherming, Bolidt, OBR, Concert at Sea en Albert Heijn, maakt CoArt ook videoclips voor BLØF (“Mens”, “Regen”, “Vallende Engel”), A Balladeer (volledig geanimeerde videoclip “Superman can’t move his legs” ), en live-registraties van o.a. de theatertour “A Tribute to Joni Mitchel”, het laatste reünie concert van Helloise en een crossmedia campagne voor Sea Shepherd in samenwerking met Rutger Hauer.

CoArt adviseert en helpt bedrijven de snelle ontwikkelingen op digitaal vlak bij te houden. Daar is kennis voor nodig van steeds meer specialisten.

Onze werkwijze

Van idee tot oplossing

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van nieuwe media concepten werken wij met een gefaseerd plan. Dit maakt het hele proces van idee tot oplossing helder en inzichtelijk. Onze werkwijze is ontstaan door de brede kennis en ervaring, welke wij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij conceptontwikkeling van idee tot oplossing. Bij elk nieuw project wordt het model met de laatste inzichten bijgesteld.
In onderstaande slider is ons realisatietraject inzichtelijk gemaakt:

Deze fase vormt de basis van het concept. In deze fase definiëren wij samen met de opdrachtgever de invulling van het concept en worden de kaders bepaald voor de oplossing en de realisatie. Wij gaan in deze fase tevens op zoek naar de drijfveren van de onderneming, gekoppeld aan de gewenste doelstellingen voor merk, concept en reputatie.

In de ontwerp fase vertalen we het concept naar fysieke of digitale ontwerpen die de verbeelding prikkelen. De ontwerpen worden aan opdrachtgever voorgelegd en op basis van de opmerkingen wordt een finale ontwerp opgesteld.

Tijdens de productie fase komt het concept stap voor stap tot leven. De realisatie van onze concepten vereist kennis en ervaring van specialisten. Wij werken met een vast netwerk van freelance specialisten en zetten voor uw opdracht een team ‘best of the best’ op die op maat voor uw productie passend is.

Waarom met ons werken

Always strive for better work. Never stop
Ons werk bestaat vooral uit goed kijken en opletten, de wereld is onze inspiratiebron. Daarom houd ons werk nooit op, zelfs op vakantie blijven de radars doordraaien.
In 1982 begonnen we met programmeren op een ZX Spectrum 48K, yep… die zwarte computer met regenboog en grijze gummy toetsen.
Niet onbelangrijk! Kom gerust eens bij ons langs en we maken voor een brainstorm sessie de lekkerste koffie.
OOG VOOR DETAIL 70%
OPLOSSEND VERMOGEN 80%
CREATIVITEIT 90%
KOFFIE DRINKEN 100%

WERK BLOG

De afgelopen jaren hebben wij mogen werken met- en voor geweldige opdrachtgevers. Lees hier de bijzondere verhalen achter deze producties.
LEES MEER

PORTFOLIO

Onze portfolio biedt een goede indruk van ons werk. Heeft u een vraagstuk en kunt u niet direct een juiste oplossing vinden, neem dan contact op.
PORTFOLIO